Header

Monday, February 06, 2012

LIVE: @ Penang.

Alkisahnye, adhoc travel from KL to Perak sebab dipanggil untuk meeting.

So dah tanggungjawap memanggil, and rezeki untuk kita tambah lagi site, makanya drive lah dari kl.

Then terus singgah Penang utk courtesy visit and meeting with our existing sites.

This time, santai jugak.. So our Boss kat Penang ni pun bawak la pergi beli jeruk.. Jeruk yang diperam guna gula bukan guna cuka, so lebih mesra pada tekak ;)

Lps dah borong, layan lagi sembang2 with him sambil tekak dibasahi dgn air kelapa.. Heaven!

Thank you boss.. !

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!