Header

Saturday, February 11, 2012

LIVE: sumbat perut kenyang2 dulu!

Ngiahahahahhahahaahah

Arini seawal jam 7am kitorang semua anak beranak dah bersiap n turun breakfast.

Jap lagi jam 8 kita akan kuar mengembara.. Dalam kepala ni macam2 aktiviti yang dah dirancangkan...

Kalau uols ada add fb aku, Prebetsabu, sure korang akan nampak album Nak Jadi Indiana Jones kan? Haaa arini baru mood nak jadi Indiana Jones semakin berkobar kobar sebab rini kita akan terjah some of the historic relic ;) then malamnya kita nak pi tengok persembahan kebudayaan.

Hoping for a great full day!

U guys pun enjoy lah with everything u do tau!

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!