Header

Wednesday, February 01, 2012

Lunch di McD di hari Wilayah

Yesss org keje kat Wilayah, kl, putrajaya n labuan adalah bercuti ye hari ni so org Selangor sila jgn jeles...LOL

N saya berdua ngan avin damia melayan tekak si anak dara ni makan mcD before hantar dia ke Genius Aulad.

Hari ni sy mmg nk antar dia sendiri dh inform sesiap pakcik Van dia hari ni xyah amik Avin Damia kat transit just fetch dia je petang karang coz bonda dia nak hantar dia sendiri hari ni.

Lepas ni bonda dia merendek kat Mid Valley lah plak...:)

Camna?

3 Comments Uols:

~♥ iella ♥~ said...

Org keja kt Penang pun jeles gak nie sbb org Wilayah cuti ri nie..


http://fadthnwan.blogspot.com/

Cik Wanie Ghani said...

ala,
wanie pun keje gak ari nie kak,
huk huk huk

masviona said...

iella,
jgn jeles lelebih nnti cepat tua....hehe xde kena mengena pun...lol

wanie,
nnti time kedah cuti akk lak jeles ngan wanie...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!