Header

Tuesday, February 07, 2012

Selamat Tinggal Cinta Sayang

Lepas breakfast tadi, prebetsabu terus gerak gi keje...melawat kawasan.

Saya ngan avin sambung tido kat dalam bilik.Sian avin dia request nak mandi pool. Saya ngantuk n xlarat (pinggang sakit lagi) so pujuk2 dia ckp kita balik bilik dulu bonda ada keje nak buat sat nanti kita kuar balik pastu dedua beranak bantai tido....hehehe

Prebetsabu call kata dia dah nak bertolak balik baru saya kalut2 kejut avin damia ajak mandi n sesiap nak checkout.

Sedang elok prebetsabu sampai weols dah sesiap kemas...so now dah pun checkout n mau gerak balik kl...owh home sweet home...windu dah ngan bantal n tilam kat rumah tu

Mesti korang terkejutkan semalam elok2 kat Penang now hr ni dah kat kedah plak...huhu mcm nomad je kan begitulah if follow prebetsabu keje kejap sana tengok2 dah sampai negeri lain dah.

Hujung minggu ni weols akan berada dinegara lain plak....hehe...xtvt kegemaran weols laki bini iaitu travel utk tahun 2012 akan bermula next week...dimana nantikan n3 seterusnya

Byeee...adios amigos!
Camna?

2 Comments Uols:

Emy Tak Kecik said...

kite baca ayat ni

"...........xtvt kegemaran weols laki bini iaitu travel utk tahun 2012 akan bermula next week...dimana nantikan n3 seterusnya "

terasa debarnya hahahaha

masviona said...

Emy Tak KEcik,

hehe...jgn debar sgt dear kali ni dekat jer negara jiran je pun :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!