Header

Monday, February 13, 2012

[Video] Avin Sing a Song One Day Satu Hari

Dah banyak kali weols dengar Avin dok mumbling lagu nih tp tulah weols mmg xdpt tangkap betul2 apa bijik butirnya

Ngan pelatnya sket2 ditambah plak ngan rhythm pun kadang2 lari tune kan...mmg susah lah nak tangkap kan. Dah dia yang mumbling so dia sorang jelah yg tau apa yg dia dok bebelkan tuh kan.

Tapi adalah satu hari tuh last week masa weols short holiday ke Penang ritu kan weols dpt tangkap apa yang dia dok nyanyi2 kan selama nih maybe dia dok selalu berlatih kat skool dia kot. Mari kita tgk



So inilah jadinya lyric yg dia dok mumbling kan selama nih tuh...siapkan gaya tuh uols

"One day
satu hari
i see
saya nampak
one bird
sekor burung
i shoot
saya tembak
bang bang
it fall
ia jatuh"

Ada yg dia salah2 sebut but weols betulkan. Weols serious mmg xpernah dengar lagu nih before this....but bila lelama dok dengar dia dok nyanyi2 tuh terasa cam best lah jugak....LOL.

Agaknya ini cara cikgu dia nak ajar depa English kot..........English education katanya kan. Katany ini dia belajar drp cikgu2 kat taska transit dia nih.

Jom nyanyi sesama uols...muaahahahaha!


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

rasp said...

cutenya...
agaknya mmg gitu kot cara teacher dia ngajor :)

masviona said...

rasp,
yelah sis i think gitu lah agaknya :)

edrina said...

comel!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!