Header

Tuesday, February 21, 2012

[VIDEO] I am Content That Allah is My God!!!

I am content that Allah is my GOD, Islam is my RELIGION and Nabi Muhamad s.w.t is my PROPHET and MESSENGER of ALLAH!

Weols satu family baca nih dengan mengikut Avin Damia yang telah menjadi ketua bacaan. *siap pesan lain soh mintak buat pointer lagi ngan jari telunjuk tuh....hiksss

Dia baca ngan penuh semangat waja sekali dan kami ikut pun penuh bersemangat besi waja gak.

Owhhhh bangga bonda ngan walid wahai Anak semoga kamu membesar menjadi muslim yang sejati n solehah serta taat kepada Allah serta menjadi manusia yang berguna kepada masyarakat, bangsa n negara dan anak yang bijak serta patuh pada kedua Bonda n Walid. Insyaallah

Sebenarnya kejadian nih jadi masa weols tgh dinner malam tadi. Memula weols terdengar dia dok mumbling sendiri2 kan pastu banyak yang lain lagi lah yang dia dah tunjuk kat weols masa weols rakam nih kiranya yang dah last2 dah nih....dia pun dah penat dok ulang banyak kali....lol

Sbb tuh kalau perasan tetiba je masa awal2 video nh dah gi basuh tangan dulu....kelakar kot masa tuh...hikss

So kalau tak percaya silalah layan video nih eh.



 Wahai umat Nabi Muhamad....please watch this video...pls!!!!





Author's note: Alhamdulillah dah hmpr 2 bulan avin di masukkan ke Genius Aulad nih dan kami sbg ibu bapa bersyukur kerana dah banyak benda yang dia dah belajar. Alhamdulillah!


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

edrina said...

Wah terrornya Avin! Good girl la dia.. Alhamdulillah.. :)

Nizam Ijam said...

alaaaa... comel :D

masviona said...

Ed,
hehe..tq Ed....aminnnn

Nizam,
tq!

aceeta said...

Comei avin...aunty pn smp terikut skali...good girl..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!