Header

Thursday, March 08, 2012

3 Items M.A.C. yang Berjaya Dirembat Dikala Kekeringan



ShopShop!!!

Yessss shopping n shopping even without knowing when my salary will coming in....huhuhu n now i'm hopping.....im not hopeless until the end of moth.....:( LOL

huhuhu sebabnya saya geram ngan bendalah nih kottt mmg dah plan nk beli pun sekali ada plak MAC bukak both besar kat tetengah Mid Valley tuh kan makanya teruslah sambar.

Tak de duit kat tangan tak bermakna xleh shopping kan.....credit card kan ada....betul tak shopperholic sekalian????

**matilah buat statement mcm nih......mati kena sembelih ngan prebetsabu nanti....LOL

make up base, foundation n face mist
Inilah dia 3 items yg mmg dicari2 selama ini.

Pastu Karen (SA) kata disebabkan pembelian nih saya qualified untuk buat lucky draw. Hadiah lucky draw adalah ini.....nak kata tote bag but simple sgt kan so kita panggil dia plastic bag jelah (walaupun bukan plastic kan...ahaksss)

plastic bag

Pastu2 karen yg baik hati nih kasi saya free gift....sample strobe cream.

Dia kata untik saya dia kasi dua.....hahahaha

strobe cream
So hari nih saya, semangat saya mekap nak mengetest 3 items kat atas tuh kan. Hehehe tapikan strobe cream nih belom guna sbb xpandai nak apply masa bila, susah plak nak slot in this cream dlm saya punya current skin care product. Tak pelah agak2 xpakai nanti saya kasi je kat kawan2 yang nak kan.
 

 

hehehe ini saya semalam

Masa nih ofkoz lah xpkai lagi 3 bendalah kat atas ni.

Nanti saya share kat jugak muka lepas dh apply ketiga2 items nih eh....hehehe



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Neeza.Areef said...

amboi mas..statement ptg leher tu..hehe

masviona said...

Neeza,
hehehe tulah tp nasib baik masa nak beli tuh dia ada sekali so mas senyum kasi lebih n kelip2 mata menggoda gitu...hiksss

Cik Wanie Ghani said...

amboi shopping di MAC yer,
wah ada koleksi terbaru ker?
x tau plak wanie,
harus terjah nie,
hihihi

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!