Header

Thursday, March 22, 2012

Angry Bonda disebabkan Angry Bird Ni

Serius la malam tadi avin damia dah buat bonda angry disebabkan angry bird hijau ni.
Beli kat petronas, jalan reko rm7.90 dlm kol 7pm balik rumah main2 lebih kurang sejam kol 8++ malam dah rosak n jadi gini gayanya.
Pastu dia menangis2 dan merenggek2 ajak gi petronas balik nak tukar lain....huhu.
Bila bonda explain mana leh tukar lain sbb avin sendiri yang rosakkan bukannya dia rosak sendiri dia mengamuk plak nak beli yang lain...aduyaiii
Dia dok menangis2 xmakan pujuk sampai bonda pulak yang angry. Last2 bonda ugut dia if dia buat pangai gak bonda call walid dia mengadu kat walid terus slow2 dia senyap...nasib baik.
Tau takut dia if dia buat salah...hiksss.Nasib baik makan pujuk dan nasib baik bonda tak betul2 angry lagi tu...:)
Camna?

7 Comments Uols:

Neeza.Areef said...

ayo!
my son afiq pn klu dia ngaruk2 ckp nk ngadu kt abah time2 tu tnjuk phone mmg takut..
ape lah yg avin wat smpai kecut angry bird tu..hehe

*Tinie* said...

jangan bonda yang bertukarrr jadi Angry Bird dah le.... hehehe

masviona said...

Neeza,
nasib baik dia takut kan...

dia main picit2 angry bird tuh dok asyik picit lelama bocor lah kuar angin kan...anry bird tuh kan yg jenis yg ada lampu kaler2 dlm tuh if kita ketuk2 tuh...:)

prebetsabu said...

ngeehhehehe.. b balik nnti macam2 la dia nak citer tu... tak sabar nak dgr citer dia camna leh penyet angry bird ni.. sure muka dia muka mintak belas kasihan ekkekeke

masviona said...

Tinie,
nasib baik blom bertukar lagi tuh...sket je lagi nak bertukar tuh...hiksss


Prebetsabu,
tulah confirm banyak cerita nanti tuh...:)

lily lotus said...

ekekeke penyek terus jadi mukanya

Nashrul Sabri said...

hehe..kesian avin..kalau avin boleh baca ni, mesti dia tau bonda dia marah tipu tipu je :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!