Header

Saturday, March 10, 2012

Avin Get Ready Nak Terjun Pool

Avin Damia yang bangun2 tido je sebok nak mandi pool sampai tak nak amik breakfast dulu nasib baik at last makan gak pujuk bonda dia ni gi isi perut dulu.

Sat lagi walid dia ada meeting so sempatlah bonda layan dulu anak dara gi main pool

Kang walid dia gi meeting bonda ngan anak dara leh layan tido plak...muaahahaha

Ok lah nnti saya update lagi kang lelama kang membebel plak anak dara tu ckp nape lambat2 semua kan...ahaksss

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!