Header

Saturday, March 03, 2012

Avin Reading Jawi

Avin Damia buat revision sementara nak menunggu order dinner weols sampai masa kat JM Bariani House....:)

Sejak daripada balik dari Parents Sharing Day, yang Sekolah dia Genius Aulad buat ritu kan lepas dah dengar teacher class dia dok ngadu2 peel pangai dia kat skool rajin n bersemangat plak dia nak buat revision n homework dia if any :)

Macam yg saya dah bitau selalu2 weols mmg akan take turn jadi tukang ajar kang malam nih walid dia jadi cikgu kang malam esok bonda dia plak tp idok ler betul2 ikut schedule gitu weols suka hati jer tgk sapa yg free masa tuh la kan :)





Now dia selalu gak buat latihan solat, kadang2 weols saje je soh dia buat lakonan semula cara2 solat hehehe berlakon kengkonon dia plak lah ajar bonda n walid dia...hehe

:)


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!