Header

Thursday, March 01, 2012

Chanel Mini Brushes

tgk kotak pun dah terpikat nih

apatah lagi pouch nih kan....hiksss

Yessssss....dah lama mengidam nih

n kini dalam genggaman saya sudah....:) i likkkeeee!!!!

mini brushes nih sgt best bila menyentuh kulit muka kita uols

ahkak mv korang yg happy hajat dah tercapai...hiksss
Saya telah berkomplot sama ini orang yang sangat2 tak tahan mau menjadi pemilik kepada mini brushes chanel nih uols....kata SA tuh limited edition lagi tp klu xsilap rasanya collection nih hujung tahun 2011 punya nih

semangat semacam kan dia bila mengetest brush baru nih...Bell kamu sungguh sweet ok!
Sampaikan daripada dok elok2 apply brush nih sempat lagi jadi pengara photography kasi arahan untuk saya buat action pose begitu begini kan....hiksss

n hasilnya ofkoz lah gilos2 semuanya kan tapi antara tuh ada lah yg sopan sket so leh la post kat sini kot...hiksss.

nak tengok ahkak mv uols nih mengedik....hehehe...ok jom



gediknya lah dia nih....LOL

Lepas nih kumpul2 duit nak beli lagi....huhuhu. Gaji owh gaji bila nak gaji nih :(




Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Neeza.Areef said...

buat tabung mas ckp bln bli mekap lain plak..hehe

masviona said...

neeza,
mmg tgh kumpul nih...hiksss

Nath said...

how much it cost you?

masviona said...

Nath,
The price is rm295 :)

wa said...

wah...comeiii hehe

masviona said...

Wa,

kan...:). Kalau nk beli masih ada lg kot kat market

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!