Header

Wednesday, March 21, 2012

Excursion Day Avin Damia ke KIDZANIA

Hari nilah uols hari yang ditunggu2 oleh avin damia.

Sejak dari awal bulan lagi tak saba nak gi kidzania ni.

3 bijik bas ko depa kekanak cilik ni buat rombongan cik kiah ke kidzania ni.

Tak sure plak samaada Genius Aulad branch BBBangi je ke or campur branch2 lain lagi tapi apa yg dpt saya simpulkan tadi perkarangan parking masjid hijau Seksyen 9 BBBangi tadi riuh ngan suara bebudak ni ngan deruman enjin bas tu ngan suara parents gak ada yg sembang sesama parents n ada gak yg berusaha keras memujuk anak2 yang mengamuk berteriak coz takut n mcm2 lagi.

Nasib baik lah avin damia happy je salam2 ngan bonda terus ikut teacher dia naik bas...hehe good girl anak bonda tu :)

So hari ni saya xsaba nak balik nak jupe dia n nak dengar apa pengalaman dia kat kidzania tu

Confirm petang nanti banyak cerita yang dia nak story mory kat bonda dia ni...can't wait!!!

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!