Header

Saturday, March 10, 2012

Hai Peng Kopitiam, Kemaman

Ni lah 1st time kaki menjejak ke Hai Peng Kopitiam di Kemaman ni.

Ni pun mujur sebab nak entertain client kalau tak, entah bila lah nak jejak kaki ke sini.

Dah lama dah dok dengar nama Hai Peng Kemaman ni, tapi tak tergerak hati nak pergi, lagipun selalunya Kemaman ni kita just pass thru je if dari Kuala-kuantan huhuuh

So this time, dah set appointment di Hai Peng.

Maaakkk aiihh memang betul glamer la kot kedai kopi ni.. Penuh crowded je orang ramai dalam ni. Mujur dapat meja ;)

Keyin dalam gps "hai Peng" terus dah ada plot.. Ikut je arahan dia. Tak susah pun nak cari.. Bebetul selepas simpang besar tu. Parking kene pusing kat seberang jalan area parking awam.

Kita try kopi O ais dia.. Melekat!
Roti bakar kaya dia.. Terangkat!
Roti kari special dia.. Merembes!

Puas hati den!

Saya dah lepak di Hai Peng.. Anda bagaimana?! Kekekekkeke

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!