Header

Saturday, March 31, 2012

Malaysia International Shoe Festival 2012-We are Here!

Asalnya datang sini sbb prebetsabu dah lama berhasrat nak tambah collection kasut kerja dia.

Sebelum kesini tadi weols dari rumah tuberose kat bandar bukit mahkota, dpt info dari sana lah terus prebetsabu mengajak shoe festival ni yang bertempat di PWTC.

Dah penat tawaf sini, masing2 dah dpt sepasang sorang so kaki pun dah penat kan tetiba ternampak lah ada urut kaki ni, sesambil tolong golongan yang cacat penglihatan boleh la kita relaxkan kaki kan.

Kami amik pakej setengah jam sorang ngan bayaran rm20 seorang :).

Best!

Festival ni bermula 29hb Mac dan berakhir pada 1 April 2012 kalau tak silap lah so esok sesapa yang bercadang nak mencari kasut tu boleh la datang ke sini macam2 jenis n jenama yang ada dari yang international smpailah yang tempatan punya...zang toi pun ada uols!
Datang la

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!