Header

Tuesday, March 20, 2012

Micro Hi-Fi System Rezeki dari Standard Chartered

Ini namanya rezeki terpijak....rezeki tak tersangka-sangka.

Memula dapat sms dari Standard Chartered mcm kat bawah nih yg mengatakan saya dah menang Micro Hi-Fi System tapi saya buat derrrrkkkk jer yelah sms je kan kadang2 tuh tak betul pun.

Tapi saya yakin gak ler ngan sms nih coz dia bukan drp no yg mengarut2 tuh kan but saya xdelah nak excited ke apa.

Dapat sms tuh 29 Feb yang lepas so saya biar jelah gitu kan


Tetiba semalam my anak dara sampai2 rumah je sebok mengecek letter box kat rumah katanya ada surat so saya bukak jelah sekali dapat plak official letter from Standard Chartered Bank nih soh gi amik Micro Hi-Fi tuh kat Menara Axis kat PJ sana tuh.

Waaa barulah tetiba saya rasa happy plak dpt hadiah free sapa tak suka kan...nak2 dekat je ngan ofis saya time rehat pun leh singgah gi amik kejap nih....hehehe


Sempat saya google tadi camne ghoper mendalah tuh. Nasib baik dia letak nama model sekali so senang lah kerja2 meng'google' saya kan.

gini ghopernye
So nanti bila saya dah gi amik dan benda nih dah ada depan mata saya update kat sini lagi k....hehehe

Neway thanks standard chartered! i likeee!



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

blog-tips-kurus said...

tahniah!! bestnya.. :-)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!