Header

Tuesday, March 20, 2012

Non-Stick Frying Pan yang dah Berabad



Alkisahnya uols beli fry pan non-stick nih bukan main lama lagi dah....tapi baru sabtu lepas merasmikannya.

Rasanya dah nak lebih 6 bulan dah beli nih ke dah hampir setahun dah nih....ahaksss. Beli kat Jusco kalau tak silap time tuh ada promo rege murah2 katanya terus terbeli pastu balik rumah simpan leklok sampai lah sabtu lepas baru terguna uols.

Sian kan kat Frying pan nih, baru dapat beraksi diatas dapur setelah berabad terjual....huksss.



So komen ikhlas saya lepas pkai nih....sgt best uols

Mmg tak melekit n melekat2....non-stick betul lepas tuh senang giler nak menghandle nya.



Nasib baik lah ada 2 years warranty gitu kan #*klu tau 2 tahun simpan guna tahun depan pun xpe kot muahahaha giler kan

Yang membuatkan ahkak tergerak hati nak menggunakan fry pan nih adalah kerana ahkak ternampak roti paratha instant masa gi menyopping barang dapur secara kecil-kecilan so dah ternampak lalu terliur lalu terbeli lah uols.

So nak buat breakfast pagi sabtu tuh kenalah masak dulu kan itu yang baru teringat pasal fry pan nih lalu terguna lah dia :)

So inilah dia sarapan pagi weols hari sabtu yang lepas.

sarapan pagi yang mudah n segera 


Author's note: Roti paratha nih sangat sedap, siap ada fish curry sekali tapi dapat kat ahkak, ahkak tukar jadikan egg curry :). Alhamdulillah syukur rezeki weols sekeluarga that day :)


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

CathJ said...

Aku pun terhingin nak beli 1... Ada nampak kat giant... Tapi masih tak beli lagi... :p

masviona said...

CathJ,
belilah senang nak masak...mmg confirm tak melekat :). Masa promo ni dpt kurang dr rm100 kot klu xslp

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!