Header

Tuesday, March 06, 2012

This Means War... Awesome!!!!

***dedua hero handsome tuh!!!! #gedikmode



Seriously Awesome uols!!!!

Silalah pergi nonton ye!!!

Mmg worth it lah uols byr rm12 utk tonton filem nih :). i like!!!!





Baru tau rupanya movie nih Special Valentine's Day showtime ghopernya....hehe #dahlamarupanya

Tapi make sure jangan bawak anak2 eh nonton berdua je suami isteri...ahaksss!!!!

Yang baik tuh kita follow lah yg tak elok tuh sendiri pandai2 tapis lah kan dah bijak pandai besor dewasa dah kan matured dah kan...:)

Lagipun tgk movie nih kita nak lepaskan tekanan n stress je suka2 happy2 kan jangan ingat semua dari barat tuh betul tau!!!

Tapi saya yakin....i believe uols kat luar sana mmg genius n bijak menilai mana baik n buruk kan.....n last but not least This Means War nih mmg Awesome gilerrrr!!!

Synopsis???

Two top CIA spies (Star Trek's Chris Pine and Inception's Tom Hardy) find their enduring friendship put to the ultimate test when they engage in an all-out war to win the affections of a beautiful woman (Reese Witherspoon). Chelsea Handler and Til Schweiger co-star in a comedy co-written by Simon Kinberg (Sherlock Holmes) and Timothy Dowling (Role Models) and directed by McG (Charlie's Angels, Terminator Salvation). ~ Jason Buchanan, Rovi

 

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

atty's said...

kty aritu g nengok sorg2..mmg kelakar tak hengat..nak bawak fir takleh..akak takde..along keroje..awat tak banjer kty hahahaha

masviona said...

atty,
hahaha mas pun gi tgk sorang2 gak kty...klu tau kty free leh je banje...hehehe

Lindy said...

Saw this the other day, and it was so funny!! I don't expect it at all. The funniest part is when they bad guy said he will kill his blondegf and her MOM. ROFL!!! :)

masviona said...

Lindy,
Yes indeed! that's y i watched this 2 times

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!