Header

Sunday, April 22, 2012

Heavy Breakfast vs Homemade

Pagi sabtu semalam saya buat menu simple jer utk our brekkie satu family....lempeng homemade je uols. Dimkn ngan sambal sardin


Pepagi Ahad rini, awal2 lagi prebetsabu ckp nak heavy breakfast tp kat luar. Ingatkan heavy tu nk ler order nasi briyani ke or nasi lemak special ke or paling koman lontong kan ghopernya roti sardin je uols....mcm lebih kurang ngan lempeng+sardin saya semalam je....hiksss

Tapi takpelah saya layankan aje....:)

Uols sarapan apa pagi tadi? Heavy ke simple je?

Tapi xkisah la simple ke heavy kan janji kenyang dah cukup....syukur jelah ngan rezeki masing2 kan :)

Sent from my HTC One X

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!