Header

Saturday, April 28, 2012

Test Application Baru

Hehe....ini n3 cubaan katanya...acu cuba try test gitu

Now sy tgh dok asyikkkk testing2 amik gmbr ngan hp baru pastu try application itu n ini......syok plak rasanya

Camera kt phone ni power gak pastu mcm2 efek leh buat....syok!

Mmg bertepatan betul lah tagline product ni...."Amazing Camera Authentic Sound" betul2 mempunyai advantages in camera n sound features.

Maklumlah berkolaborasi wth Beats Audio lah katakan...mmg superb la soundnya.

So ini antara hasil gambar yg sy memain sbb boring dlm kete dlm perjalanan ke destinasikan.

Senang je amik gmbr pastu bukak application edit gambar pastu terus leh upload kt sosial media network cam fb, twitter, blog or yg tgh glemer n panas sekrang ni instagram lah kan....direct uols xyah nk tggu transfer kat pc or lappy dulu pastu kena resize segala bagai pastu kena buka software nk edit2 dulu then baru leh upload kan....waste time kan

Kdg2 tu sbb kekangan masa terus tak terusik n tak terupload2 pun kan....betul tak?

Hehehe tak kata kat orang pun selalunya saya mcm tulah....kata kat diri sendiri je pun....ahaksss



Sent from my HTC One X

Camna?

1 Comments Uols:

Fabulous Me said...

nice 1. dibesarkan pon jdi ctk. tapi memang apps2 dlm fon ni melekakan!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!