Header

Thursday, May 10, 2012

The Avengers @ GSC Signature, The Garden


Antara Battleship dengan Avengers kan saya lagi minat movie Battleship.

Sampai skrang masih dok ingt kehebatan lakonan Taylor Kitsch yg membawa watak Alex Hopper tuh.....n lagi satu kehenseman dia tuh.....ooopsss dan juga semangat dia yg berkobar2 nak carikan Chicken Burrito utk awek dia si Samantha Shane (padahal masa tuh belom jd awek lagi) tuh.

Tapi kan disebabkan semua dok kata Avengers nih haibatttttt sangat lepas tuh prebetsabu pun beria nak tengok kan. Genre movie mcm nih mmg feberet dia la

Tetiba tengah layan perasaan sengsorang kat office tetiba dia call tanya nak tengok Avengers kan so saya proceed ajelah. 

Weols decide tengok kat GSC Signature jer sbbnya tak moh bersesak2 dengan ramai orang....nak cepat kejar masa nak amik anak dara plak lepas tuh kan. 

Mmg no hassle betul la kat GSC Signature nih, xyah beratur...lenguh2 kaki barisan panjang ke apa kan pastu orang dah tentu2 lah tak ramai pastu leh bawak makanan mcm2 jenis kat dalam tuh. 

Selesa pun selesa... kerusi couple seat so xyah nak ada gangguan sangat dari orang2 sebelah, depan or belakang mmg depa tak kan sampai lah depa nak tendang2 kerusi kita kan.


Gi jer mmg terus dpt beli tix, tp before dtg weols dah check tix availability dulu lah kat tenet....hikss.


Pastu singgah beli tid bits dulu, prebetsabu mmg tak kan lepaskan peluang utk makan pop corn, saya plak beli giant karipap ngan chicken pie n hot coffee sbbnya saya kan tak leh minum air yg bergas (read: berkorbonate) sgt kan. Sbb weols ada kad membership the garden club (TGC) makanya weols dpt privilege 10% discounts...oklah tuh.

Lepas tuh dok lepak2 kejap kat cafe dia, borak2 dulu then sempat lah membuang apa yang patut. Toilet bersih n comelll serta wangi (bauan adalah penting utk tidak menghilangkan mood) pastu xyah nak queue gak nak masuk toilet pun....hikss

Lepas dah settle semua lampu panggung pun dah kasi green light utk masuk then kita leh straight away masuk lah ngan hati yg gumbira gitu kan.



Masih sempat berposing sbb ada orang yg rajin nak jadi tukang snap.

Ada sebab tuh kenapa rajin sgt snap gambar tuh....hiksss. Mengetest camera kat handphone baru lah tuh kekdahnya....hikss. Sebab tuh lah banyak gambar nih kalau idak jgn harap gambar2 mcm nih nak ada dlm phone....muahahaha.

Kiri kanan seat ada ruang utk letak makanan, handbag or whatsover yg kita nak letak lah....:).

Ini baru premier ye uols bukan gold class lagi nih...:). Just nak sharing la ngan readers maybe ada yang belum menerai tgk movie kat GSC Signature kan kalau yg dah biasa tuh tak perla leh skip tang nih

Lepas tuh apa lagi enjoy lah tengok movie.

Saya memula ok je masa sekerat jalan movie main saya leh terlelap barang 4-5 minit kot sbb badan penat sangat maybe kan baru sampai dari travel hari ahad tuh pastu senin terus masuk kerja so tak sempat sangat nak rileks kan badan.

Tapi tak lama lah dlm 5minit je cam tuh terlelap pastu tersedar balik dan terus mata pun segar dah layan balik avengers nih sampai habis.

Overall saya kasi 4/5 stars lah sbb ada jugak part2 yg tak logic sesangat...hehe. Tapi ok lah sbb walaupun cerita superhero mcm tuh but ada gak tang lawaknya n boleh menghiburkan hati kita lah.

Ok itu saje pasal avengers. Lepas je habis menonton prebetsabu cakap TGC ada email kat dia kata ada present sempena bulan kelahiran dia kan so weols singgah sat gi amik adiah.


yg bestnya TGC punya card color hijau tau!!!

 Prebetsabu yang dpt hadiah tapi saya yang happy sbb dapat kat saya....hiksss.


set body & skin care from L'Occitane...i like!!!

Sempat saya gi mengadu kat customer service officer TGC tuh saya ckp aiiikkkk nape masa bulan january ritu saya tak dpt present pun masa bulan kelahiran saya, pastu dia ckp nanti dia check dlm sistem dia sbb patutnya saya pun leh dpt sbb saya pun mmber gak kot tp dia xleh nak validate on the that day sbb saya terlupa bawak card saya...tertinggal kat rumah...aduyaiiii tak perlah next time.

Ok itu je kita jupe next time n next n3 ok my dear darling semua....muuuaahhhhh!!!!!! xoxo!


Author's note: lepas dah balik rumah baru saya sedar ghopernya Rihanna yg berlakon jadi crew mate kpd hero and weapons specialist tuh. Patutlah rasa mcm kenal je....pastu lagi satu nak tanya sapa nama pelakon pempuan yg jadi Natasha dlm avengers tuh eh cantikkkk lah???? ok xpelah sat lagi saya google...hikss

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!