Header

Monday, May 21, 2012

Mahu Jumpa Aaron Aziz in person??? Di Yourgurt Bangi???

Sekarang nih mmg musim frozen yogurt (lebih dikenali ngan nama singkat froyo) tengah "in" katanya kan. Mmg sangat2 lah digemari bukan hanya oleh golongan muda mudi malah semua golongan jugak kan...betul tak?



 Kalau tanya Tutti Frutti rasanya semua orang kenal n tau mengenai froyo nih kan, bukan saja namanya yang catchy lagi fancy hehe tp jugak rasa froyo nye jugak sangatlah yummy dan sedap yo yo oh je kan.

Selain dari Tutti Frutti nih kan ada banyak lagi kedai yg menjual frozen yogurt ni yg tumbuh mcm cendawan selepas hujan antara yg saya tau mcm Snogurt, Moo Cow Yogurt la pinkberry ke apa benda eh namanya lupa lah sbb yg ada dlm kepala saya asal sebut je froyo nih mesti tutti frutti je sbb saya selalu mkn yg tuh je sbb sedap n dekat ngan rumah hehe bukan kata yg lenlain tuh tak sedap eh.

Baru2 ni saya perasan ada kedai baru bukak namanya YOURGURT. Sebenarnya kan frankly speaking lah kan saya tak perasan sangat nama kedai tuh tapi yg membuatkan kita lebih tertarik nak tengok dan membuatkan kita perasan sbb gambar model dia tuh....hehehe. Duta untuk yourgurt nih uols tak lain tak bukan abg "Seth Tan" uols lah sapa lagi...hikss

Ok sebenarnya masa weols perasan tuh kedai nih dlm proses renovate belom operasi lagi tp signboardnya yang gadang (ofkoz ada muka abg aaron aziz tuh) tuh dah siap terpasang cantik dah uols!

Fyi, kedai nih berada di area shop lots Seri Bangi, Seksyen 8 kira tak berapa jauh gak ler dari Tutti Frutti tuh selang beberapa pintu je pun so leh la datang kan buat uols yg dok berdekatan kajang bangi or putrajaya tuh kan.

suke ler kome ye ada muka abg aaron ajis tuh...hiksss
Tetiba masa weols lalu petang tadi masa balik dari fetch avin damia dari sch dia tengok2 kedai dia dah beroperasi dah uols terus weols menyinggah.

Masuk2 tuh terus terhidu bau cat, maklumlah kedai baru bukak kan...biasalah tuh kan. Ok lepas tuh terus lah gi pilih perisa yogurt mengikut selera weols bertiga...bertiga lah sgt sebenarnya berdua je sbbnya avin damia memang tak makan pun so dia meneman bonda ngan walid dia je lah...hikss (if uols dah lama ngan mv.com nih sure uols tau kan dia kan alergic ngan froyo nih).

Avin bergambar ngan duta Yourgurt...Uncle Aaron Aziz
 Concept kedai nih lebih kurang Tutti Frutti je but still mesti lah ada kelaianan dia sket2 kan yang best sket Yogurt ada menyediakan pilihan menu air yang lain mcm bubble tea semua tuh. Bubble tea yg ala2 chatime tuh ler so idak ler haus sangat lepas makan froyo tuh.

Sebab klu ikut tekak saya lah makan froyo nih tak menghilangkan dahaga pun so if kita xmoh layan froyo sangat kita ada pilihan lain untuk menghilangkan dahaga lah bagus jugak idea drp owner Yourgurt nih kan n yg penting froyo dia pun sedap gak lah uols

Yang ini berharga rm12.85 :)

Tadi saya lepak lama gak ler kat kedai nih, sbb nye melayan avin damia tengok Puss in Boots kat sana....so kena tunggu sampai movie tuh habis dimainkan kat dvd player tuh. Nasib baik lah masa weols dtg tuh movie tuh dah dekat2 nak habis lah jugak klu idak sure kematu montot Bonda n Walid dia nak menunggu kat situ ajak balik banyak kali dah but dia insist nak jugak tunggu so dah tunggu lelema tuh sempat lah berbual2 ngan owner kan.

happy dpt tgk puss in boots
Yourgurt nih baru jer start beroperasi 3 hari yang lepas (sabtu lepas start) pastu info best dia kasi Insyaallah 3 June nih dalam pukul 3.00-3.30pm depa ada buat grand opening untuk merasmikan kedai tuh lah kan so yang bestnya duta YOURGURT nih iaitu abg harun Aaron Aziz uols akan datang merasmikannya. So buat uols yang minat abg Seth Tan aka abg Haris korang ni leh la datang ke bangi n see abg aaron life in person gitu ye and plus now ada discount 30% untuk froyo n 20% untuk bubble tea tuh. Jimat gak tuh kan.

Author's note: Saya dah ada abg Seth NasRON hehe jadilah janji belakang tuh ada ron gak kan....hikss.

owhhh hensemnya abg aaRON ku...lol



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

POSH76 said...

bess gak tempat ni

atty's said...

kty aritu tau pun,sbb slalu lepak kt tutti frutti diaorg ler kasi tau kedai ni..

nasib ler tak minat aaron aziz..kalo tak..kedai lom bukak..kty dah tunggu depan kedai :)

Masviona Nas said...

POSH76,
oklah not bad...:)

atty,
tulah nasib lah mas pun so so je minat dia...haha klu tak confirm gak ler kedai blom bukak dah tunggu ye kty...hikss

lily lotus said...

auww! memang sesaklah tempat tu 3 june sok, hehe

Masviona Nas said...

lily lotus,

confirm rasanya tuh...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!