Header

Monday, June 25, 2012

Cold Windy Morning at Sydney



Salam 1 Malaysia uols....pekaba?

Sure uols msh tido nyenyak kan....weols kt sini dh bersiap2 tunggu bas nak ke Blue Mountain dah uols.

Now at Sydney dah kol 7am and winter time....so memang menggigil lah if dok kat luar waktu2 mcm ni klu pkai tshirt ngan jeans je. Ni saya dah dh pkai berlapis2 ni pun tgn gigil gak ni.

Hari weols dh amik pakej 1 day full kat blue mountain. Blue mountain ni mcm kt genting or cameron highland lah kiranya kawasan gunung yg sejuk n bersalji gitu.

Oklah uols sampai sini dulu later kita jupe lg kat n3 yg lain ye....insyaallah jika ada masa n kelapangan.

Oh lupa nak kabor....weols stay kat Malaysia Hall je. Maklumlah travel budget katanya kan....weols lucky byk dpt stay sini coz priority hanya utk student mesia je actually....alhamdulilah syukur!

Oklah uols catch later ye.....xoxo...greetings from sydney!!!!

Sent from my HTC One X
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!