Header

Friday, June 29, 2012

We are back!!

Wow!
Sydney sangat best!
Gila best!
Hyper best!
Bestest!
Best best best!

Best ooooooo wooohhh weehhhh!

Kuikuikui ok, hover disitu.

Seminggu bercuti di Sydney, rasa macam malas nak balik ke Malaysia. Kat sana dah namanya pun cuti, takde la nak beban otak ngn hal keje wkakakaka..

Now dah balik Malaysia, dah mula kerja semula dah pun! Back on daily boring routine.

Aku rasa, dalam banyak2 pending doku, aku rasa macam nak janji je, dokumentari Sydney ni adalah priority! Wait very soon, kitorang akan publish doku ni ikut hari!

Doku korea, india, italy, german, leh tunggu kot!

Wkakakakak.

Best best best!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

Gina said...

tak sabar nak tunggu !!!

WawaYuni said...

wah entry xleh tahan ni
bunyi macam a must/wajib place to go je..tak gitu?

Masviona Nas said...

Gina, kita ry slow slow...hehe

WawaYuni,
best2 mmg pun sydney n tmpt2 lain kat australia pun mmg best gak la...mmg a must place to go...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!