Header

Tuesday, July 17, 2012

Belon Helium, Kelengkapan Party, Inflatable Bouncer? Nahhh sini tempatnye Complete Party Shop!

Kadang-kadang, makpak yang terlebih excited dalam merancang sebarang majlis untuk anak-anak...
Eh, kadang-kadang ke? bukan ke memang selalunya pun macam tu? Ekekekek.. of course la kita nak yang the best untuk anak-anak kita.. selagi dalam range kemampuan kita kan?

Antara penyeri majlis, dah tentu la dengan kehadiran belon... sinonim kan... kanak-kanak + belon = gembira.

So kat mana ek nak dapatkan belon-belon ni semua? Especially belon terapung tu.. belon gas orang kita panggil.. ataupun nak lebih sophisticated, belon helium istilahnye ngeeeeee.. belon gas, gas balloon, belon helium, helium balloons.. haaaa

Camna rupa belon terapung ni? lerr.. ok nah contoh-contoh:-







haaaaa... itu sedikit contoh yang ada dalam simpanan weols... yg weols curik dari page Glowing Party House . Boleh juga ke www.glowingpartyhouse.com untuk pembelian online
Nak tiup sendiri belon ni guna gas dari dalam perut, tak dapat la belon-belon ni terapung.. kekeke

Kalau tengok belon character kartun tu, mesti mak bapak rasa fobia kan? ekkekeke
ye la.. kalau gi kat event2, kat pasar malam, bila ada je orang tercegat jual belon ni, mesti mak bapak rasa macam nak lari ikut jalan lain je kan? Kang kalau lalu kat situ, kene plak pow ngn anak-anak wakakak

haaiipp jangan tipu.. ada kan korang rasa camtu?
keekkeke..

Tapi berlainan pula situasinya bila belon-belon gas tu kita bawak untuk tempahan di majlis harijadi! Pergghhh.. melompat-lompat budak-budak tengok kelibat belon gas tu.. dan mak bapak diorang pun hepi je soh anak diorang gi amik cepat2 belon tu takut habis.. ekekke.. free maaaaa... tuan umah dah sponsor!!


Selain dari belon helium karakter kartun ni, belon-belon klasik bergas pun menarik jugak...
bila dikumpulkan, dibundlekan 3-4biji, perghhh.. eye catching weh majlis tu...

Tapi, trend sekarang dah menular bukan sahaja birthday party nak dimeriahkan dengan segala macam belon, waima majlis persandingan kahwin pun dah dimeriahkan dengan hiasan-hiasan belon....


Dan lebih advance lagi, orang kawen ni siap nak tempah custom printing lagi kat belon2 tu...
Print terus gamba muka mempelai and nama...
Sangat2 sentimental value kan?

Dan jugak, tak mustahil, sikit masa lagi, kenduri kawen pun diorang akan letak belon gas helium gergasi 10meter atas bumbung umah diorang... hehehe.. senang la tetamu nak cari.. tengok je belon gergasi tu and ikut je arah menghala ke sana.. dan semestinya belon tu ada gambar muka mempelai ;)


Semua service ni, nak cari kat mana?

Takyah pening-pening nak search la..
meh aku bagitau..
cari je kat Glowing Party House kalau korang ada kat area Lembah Klang.

Segala macam jenis belon depa ada.. dari belon gas helium, belon foil, belon kartun, belon bulat, belon heart shape, belon custom print, sampaikan ke belon gergasi giant 10kaki.. haa.. amik kau....



Selain dari produk belon, depa jugak merupakan one stop solution untuk majlis harijadi...
nak cari hats?
nak cari noise makers?
nak cari flaglines?
nak cari banners?
nak cari goodie bags?
nak cari poppers?
nak cari itu?
nak cari ini?






cari je la dengan Glowing Party House.



Dan jugak, nak kasi tambah meriah berganda-ganda majlis birthday anak?
Haaa.. kasi kanak-kanak meloncat riang ria?
Glowing Party House jugak ada service sewa Inflatable Bouncers aka Playland aka Kiddy Bouncer atau ada jugak yang panggil Bouncer Castle


Dari size indoor, sampaikan ke size outdoor 20kaki macam Sure Heboh pun ada!
yang besar camtu, ngn makpak budak pun leh main dalam tu wakakkakakaka




So itulah dia serba sedikit mengenai Glowing Party House..
Dan dengar khabarnya, now depa kat Glowing Party House ni tengah buat special promotion...
Peluang terbaik ni untuk start tempahan.. mana tau, nak wat majlis berbuka puasa ke, nak buat open house raya ke.. tambah2 ngn belon ke, goodie bags ke.. ekkekekeke

Camna nak contact diorang ni?
Senang aje..
Gi je kat Facebook Glowing Party House

Ataupun leh email terus kat depa: glowingpartyhouse@gmail.com
or leh je call, sms, whatsapp  +60197901445, +60182275345

Haa.. tu dia.. banyaknye option untuk get in touch ngn Glowing Party House ni...

ok, selamat berparty and berbelon belon! wakakkakaa




Update:
Boleh Datang kemana-mana outlet Glowing Party House seperti dibawah:

GPH OUTLET

GLOWING PARTY HOUSE
Bangi Sentral Outlet
6-33-01 Jalan Medan Pusat Bandar 8A, Bangi Sentral.
Behind Zawara and same row with Felinna Boutique.
☎ 0389122915
⏰ Daily from 10am-8pm.

Reko Sentral Outlet
17G Jalan Reko Sentral 1, Reko Sentral Kajang.
Same row with Econsave Jalan Reko.
☎ 0387414445
⏰ Daily from 10am-8pm.

The Main Place Mall Outlet 
2F-30, Level 2, The Main Place Mall USJ21 Subang.
☎ 0380207681
⏰ Daily from 10am-10pm
Or visit our online shop : www.glowingpartyhouse.com


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

ef.ae said...

wow! Soi many balloons! I'm jealous! >.<

BitsBest said...

tqqqqqqq for info ;)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!