Header

Thursday, August 30, 2012

Housewarming Gift

Salam kepada semua reader masviona.com dan salam 1 malaysia....hehe

Rasanya belon terlewat utk team masviona.com ucapkan Salam Eid Mubarak buat semua kan.

Fuhhh lama betul rasanya tak update blog walaupun.....hehe walaupun.....biarlah hanya org2 yg dah tau jelah yg tau eh....hiksss

Neway sorilah uols ahkak bz sgt dik nun....huhu sket lg nak kalahkan PM Malaysia tak pun sipi2 lg nak sama taraf kebizian ahkak ngan first lady kita kak Rosmah tu uols.....#wah2 kelasss statement ahkak kan kan...hiksss

Mcm2 benda n mcm2 story nak share tp dek terkejar sana sini so kita ikut priority jelah kan yg mana xsempat nak story mory tu kita biar je berlalu dek angin bayu...gitu lah kiranya kan....hehe

Ok stop membebel dulu...panjang sgt dah mukadimah n3 ahkak ni padahal nak share story psl bakul buah pemberian MIL tercinta ni je uols

Ceritanya kan....ahkak dok rumah kemas2 rumah tgk2 bakul buah2an hiasan ni dah berabuk berkati-kati katanya kan ditambah mood mengemas masih on ni so ahkak pun laju jelah membasuh balik segala isi bunga2 n buah2 dalan bakul ni pastu kena lah start sesi mengubah balik kan.

Mcm yg ahkak dah share kat instagram kan bakul ni sebenarnya Mil yg kasi as a housewarming gift masa memula msk rumah ni dah lebih 6 tahun ++ dah la usia dia tetiap thn bula tiba hari raya....hahaha lg skali ayat xleh blah ahkak kan....nak jugak tggu hari raya baru nak kemas2 rumah....kuang3x

Maknanya dah 6 tahun usia bakul buah hiasan ni baru 6 kali lah dia dibersihkan dari habuk2 nk kekotoran.....hikssss

Bukan apa diknun ahkak ni bukan pandai sgt nk mengubah2 bunga ni....maklumlah tak kreatif sgt tgnnya kan ini pun nasib baik menjadi ni main cucuk je kat memana janji cantik dipandang mata sendiri...hahaha

Oklah nk sambung buat kerja lain lah plak....maybe uols leh jadikan benda ni sbg slh satu idea utk kasi gift kat kengkawan or family uols yg baru nk berpindah rumah n masuk rumah baru ke kan.

Ok till then ya....see u when i see u....mmmuahhhh xoxo

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!