Header

Saturday, September 22, 2012

Auuwwww sweetnya Aaron Aziz!


Dah la hari cuti ni saya dok marathon Adam dan Hawa.

Kena marathon kt lappy jelah uols sbb kt rumah tak subscribe astro mustika hd pun

Pastu tgk dok syokkk layan Abg Adam Mukhriz aka Aaron Aziz ni yg romantis ni kan sekali pg td tgk instagram dia nampak plak dia post pict ni auuwwww apa lagi terusla capture screen kan....hiksss


Sent from my HTC One X
Camna?

2 Comments Uols:

~ain said...

kak, saya marathon dari pukul 10 malam sampailah ke subuh.. cik abang kata, kalau bangun tahujjud pun bagus.. hehehe

Masviona Nas said...

Ain,
hehe nasib baik akk tgk siang2...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!