Header

Friday, September 21, 2012

Natasha Hudson cover Hijabista Oct 2012


Ramai sungguh artis yg berhijrah n berhijab sekarang ni.

Alhamdulillah satu perkembangan yang sihat....suka tgk depa semua yg berani tampil dgn pelbagai fesyen yg terkini n yg pasti lagi bertambah ayu n cun gitu.

Saya mmg suka tgk fesyen2 tudung yg cantik digayakan oleh artis antaranya fesyen tudung diana amir yg looks messy but seksi eh tak messy but sweetie hehe haaaa mcm tu la.

Tak pun gaya tudung irma hasmie yg simple but nice. Sekadar menyebut beberapa nama jelah pdhal byk lagi mcm shila amzah pun cun gak kan ngan imej berhijab yg baru ni.

Dan penghias kulit depan mjlh hijabista edisi terbaru ni pun si Natasha Hudson ni apa kurangnya.

Sangat ayu, elegant n tetap ranggi walaupun berhijab.

Saya sbrnya terkejut gak bila dpr berita Natasha bertudung sbb mcm tak expect langsung la bkn apa sbb dia kan mcm ranggi jer before this kan but kalau dah hidayah Allah nak kasi tu xkira semua tu kan.

Alhamdulillah kita patut suka n menyokong perkara2 baik mcm ni kan.

Bila lah sy nak try fesyen2 mcm ni......hahaha mmg tak lah kot buat masa ni satu sbb tgn keras xpndai nk lilit2 walaupun dh tgk youtube org dok ajar nk pkai tudung ala2 hana tajima berpuluh2 kali tetap lah xpandai2 jugak huhu.

Dan yg keduanya saya cepat rimas....nak2 dlm cuaca sekarang ni panas menyucuk2 *alasab byk sungguh la ahkak mv uols ni*

N lg saya mmg suka style yg simple, ringkas n cepat sbb tu selesa bertudung bawal n awning je n tambahan lg prebetsabu tu bkn boleh tunggu saya siap lelama *hahaha dh la beralasan tak sudehhh pastu nk salahkan org lain plak mmg buruk feel kan.....uhuksss*

Prebetsabu jgn marah haaaaaa.....just kidding jelah.....hehehe

Sent from my HTC One X
Camna?

3 Comments Uols:

atty's said...

natasha ni lama dah bertudung.saing2 ngn irma haritu kalo tak silap

Zura@Iwan said...

alhamdulillah...artis dh byk yg btudung...

Masviona Nas said...

atty,

haah kak ty rasanya dia saing2 irma lah jugak tuh

Zura,
alhamdulillah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!