Header

Monday, October 22, 2012

Curik2 Update Pasal #ootd

Hi salam uols....happy monday morning uols! Jgn layan blues sgtlah eh monday ni...hehe

Rise n sunshine uols walaupun iols tau cuaca hr ni ala2 glooming je kan tp xpe uols yg penting kita pandai adapt diri kita ngan situasi semasa confirmmmm kita akan ceria mia (eh ada ke term ni??? Lantak la labu) n happy always.....gitu nok....hehe

Hehe sbrnya saje je uols rini iols free otw nak anta anak dara gi school pg tadi sbb hari ni ada driver so ahkak jadi co driver jadinya adalah masa free sket kan pastu kan pagi tadi bangun tidur pun terawal pagi tgh bersiap2 tu ada masa terlebih tersnap plak gambar ni.....ala gambar menggedikss syok sendiri gitu kan.

So meh kita share iols punya outfit of the day #ootd gitu klu internet slang skrang ni kan dok trending hashtag ootd ni je kan so ahkak pun nak ler perasan diva gak sket2 post gambar ootd pastu xsampai sejam post lagi ootd dlm masa sehari tu berapa kali entah tukar outfit gitu maklumlah retis kan....hahaha

Tapi ahkak ni versi lain sket lah uols post #ootd tp versi budget gitu. Dah tu org lain post #ootd branded2 nye baju or seluar or handbag  mcm2 brand yg gah2 tu lv lah bcbg lah burbery lah chanel lah kan tapi ahkak belasah yg pasar malam je uols....hehe. Maklumlah low budget pempaham jelahkan tp nak gak perasan diva gitu kan....hiksss

Ok meh kita start psl outfit of the day  #ootd ahkak hari ni ye. Top ditaja oleh my beloved MIL. Dia jahit sendiri ok kain bercorak tiger skin lagi tu aummmm!

N lagi satu nak share baju ni dah hampir 4-5 tahun dah kot. Semalam kemas2 gobok buruk tu jupe baju ni so kuarkan sesiap nak pakai pagi ni...hehe

Pants plak Levis bold curve cut kot lupa dah n usianya dah hampir 2 tahun. Sgt selesa n i like it dan hijab plak tudung awning dari Ariani.

Haaa oklah cukup2 lah ye bukan main details lagi ahkak buat n3 curik2 katanya pasal #ootd ni kan.

Ok kita jupe di lain n3 plak ye yg entah bila xtaulah tu kan....hiksss

Oh sblm terlupa selipar.....selipar jepun jer....hiksss

Ok daaaa....tata tititutu.....mmuahhh xoxo!



Sent from my HTC One X

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!