Header

Tuesday, October 23, 2012

Tak Lalu....Pelik bin Ajaib

Alhamdulillah settle satu agenda/kerja diawal pagi tadi lalu terus menuju ke restoran mahu melakukan rutin biasa dipagi hari iaitu mengisi perut untuk memberikan tenaga utk bekerja sepanjang hari.

Dah sampai kedai ahkak mcm biasa mencari menu feberet iaitu mihun goreng n telur mata walaupun selera agak kurengggg tapi tetap jugak ahkak senduk mihun tu masuk pinggan sbb pikirkan untuk energy kan.

Sengaja amik dlm kuantiti yg sedikit berbanding biasa. 2 3 suap dh masuk mulut masuk suapan ke 4 tetiba selera terhenti.

Owhhhh sangat pelik....mungkin perkara ni benda biasa buat uols kan but benda ni kelihatan agak weird dlm diri ahkah sbb ahkak agak jarang2 menghadapi situasi kurang selera makan ni.....hahaha

Selalu tuh pantang nampak makanan semuanya lidah ni terasa nak cuba but kali ni tgk makanan pun tak lalu....huhu

Pelik bin ajaib sungguh la....nape ek???

Ok itu sahaja karangan ahkak dipagi hari ni....karangan akan bersambung di episod akan datang...hahaha lawak je



Author's note: ahkak mv uols ni sakit tekak lah uols....perit dok batuk kong kong xde selera makan....hehe itu jerla

Sent from my HTC One X

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!