Header

Monday, January 28, 2013

Brekkie di pagi Thaipussam

Korang breakfast apa pagi tadi dihari cuti thaipussam ni??

Weols pagi ni breakfast mix....selera tempatan dan barat gitu

Memula goreng frankfurther je pastu rasa nak makan banyak sket nampak ada tepung gandum lagi sket so terus bancuh buat kuih ni haaa

Namanya xtau tp buat n makan tau n pandai la gitu kisahnya

Cara membuatnya ala2 lempeng je pun tapi kalau selalu org makan ngan sambal bilis ke sardin ke kan yg jenis ni plak saya just letak gula pastu gulung then makan camtu jelah....rasa dia manis lemak tepung gitu la

Gula tu kita kena letak masa dia panas2 masa baru diangkat dari pan tu so nanti gula tu akan hancur sendiri lah sbb bahang panas dari lempeng (lempeng bukan nama sebenar) hiksss tu...So time kita ngap2 tu mg best la sbb rasa manis tu dh meresap dlm tepung lempeng bukan nama sebenar tadi tu....hehe

Camna?

2 Comments Uols:

WawaYuni said...

letak color ke kt lempeng bukan nama sebenar tu?
sekali tgk mcam kuih ketayap

Masviona Nas said...

Haah WawaYuni letak emalco pandan sket...kasi ada bau wangi pandan n kaler fav sket....hikss...lempeng bukan nama sebenar...lol

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!