Header

Wednesday, February 27, 2013

Memasak adalah hobinya




Minggu lepas sempat curik masa ajak anak dara kecahkan dapur sempit kat rumah tu
Avin damia mmg pantang diajak...kan hobi dia memasak n cita2 dia nak jadi ketua tukang masak kan....uols ingt lagi tak? Hehehe

Kali ni saje je ajak dia buat menu simple jer....buat dadih instant je pun. Memang kacang jelah kalau uols yg dh memang otai tu tutup mata sebelah pun boleh buat kan

Hehe...xkisah tu semua yg plg penting time bonding mak ngan anak tu....dapat spent masak together gether buat benda yg kita suka.

Sebenarnya saya pun dah lama dah tak mencurahkan idea kat dapur uols....sian suami n anak asyik makan luar je....huhu bz bz bz uols.

Itulah pasal saya pun terasa gian nak memasak....hiksss.
Kami buat ni memalam....kami sebok kat dapur yg walidnya sebok dok amik gambar weols. Siap amik video lagi tu

Banyak je video yg walid avin damia amik tp mmg nampak sgtlah yg avin damia sgt2 excited n teruja giler tp tulah selepas di tapis oleh lembaga penapisan team masviona.com hehe makanya video ni je yg sesuai utk tontonan awam...hehe

Buat dadih ni kejap je uols pastu simpan dlm fridge kejap je dah boleh makan. Avin damia ritu xsampai 5 minit masuk dlm fridge terus dia makan...hikss Ok lepas ni nak masak apa plak ye?hehee




Camna?

2 Comments Uols:

CathJ said...

rajin nya.... :)

CathJ said...

rajin nya.... :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!