Header

Sunday, April 21, 2013

Disney Princess Drawn by Avin Damia


Pagi tadi lepas sesiap turun bawah. Turun2 jer Avin Damia dah surprise kan saya tunjuk lukisan tangan dia malam tadi.

Malam tadi saya kepenatan tertido awal. Avin Damia lukis ni sambil ditemani walid dia.
Based on her walid, khusyuk betul dia melukis ni...hehe.

Lepas dah siap lukis siap tany camne nak spell apa2 watak yang dia lukis tu tapi nak nama pendek je xnak nama panjang sbb takut tak muat....hehe

Yang tak tahan tu cer tengok princess tu semua pkai high heels. Dia punya respon cakap girl kena pakai kasut camni baru cantik pastu saya tanyalah bistu bonda asyik pkai flat shoe je so bonda xcantik lah ye..dan dan tu ckp eh bonda xpelah sbb shoe bonda cantik....hehe good girl anak bonda...pandai amik hati bonda dia..hiksss


Pastu bulu mata mesti nak lentik n panjang je. Satu je yg saya xleh tahan....cer tgk pipi Cinderella tu....haha kalah Kuih pau yik mun kat Tanjung Malim tu.......hehe


P/s: owh Baru perasan yg dh berzaman saya tak update blog....huhu...maklumlah blogger pencen namanya ni....hiksss
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!