Header

Tuesday, May 14, 2013

Kisah Mothers Day Saya

Happy Mothers Day buat semua wanita diluar sana yang memegang status seorang ibu.

Tak kisahlah apa nama panggilan masing2 sama ada Mama ke...Mummy...Mak...Ibu...Umi...Bonda or Mek ke selamat Hari Ibu pada semua ye.

Walaupun hari ibu nih bukanlah ditetapkan sehari dibulan Mei je...patutnya mmg hari2 adalah hari ibu kan. Saya pun bukanlah nak sambut beria pun hari ibu nih just sebagai tanda ingatan je dapat kad daripada Avin Damia yang diorang buat kat sekolah.

Rasanya primary school pun mesti ada buat xtvt buat kad kat ibu masing2 kan. So far mmg tetiap tahun mmg dapat lah....tetiap tahun kad berlainan design hehehe.


This year saya dapat kad mcm nih....hiks.

Siap ada nama saya lagi tuh.....terharu ok sbb dia dah pandai spell nama saya....MASTURA. (Owh sebenarnya saya masih risau kerana avin damia masih lagi belom pandai membaca....ermmmm risaunya dah la next year dia dah nak masuk standard one kan)


Pastukan malam tadi Avin Damia berkomplot dengan Walid dia buat surat khas untuk saya....hehehe. Siap menyorok2 lagi tepi dinding kat dalam bilik tv nak tulis surat tuh sbb takut saya perasan lah secret project diorang berdua....hiksss.



Hehehe so sweet tau this moment.

Padahalnya saya nampak sebab tengah melipat kain baju sambil menonton tv so dapat lah tengok dari ekor mata yang avin dok tanya camne nak spell semua yang walid nye plak dok whisper slow2 hehehe.

So sweet tau depa berdua bila saya tanya tengah buat apa2 tu...depa cepat jer cakap xde apa....hiksss

Lepas dah siap tuh depa diorg surprise kan saya dengan bawakan kek coklat ngan air blis pastu ucap selamat hari ibu kuat2 pastu datang kiss n hug saya tau....hehehe terharu sangat lah rasanya time tuh.

Sambil makan sama2...sambil avin dok explain apa yang dia dah lukis dalam surat dia tuh.




Inilah ghopernya surat hari ibu 2nd version dari Avin Damia.

Kat bawah Wording Happy Mothers Day tuh kan dia lukis ruang tamu rumah weols. Ada sofa dan ada coffee table tuh.Sofa tuh dia siap lukis ada diamond tau (yg bulat2 tuh diamond lah tuh....hiksss).

Pastu kat muka surat sebelah yang ada tulisan  I love U tuh. Dia lukis saya ngan Walid dia tengah dok kat sofa sambil tengok tv. Pastu kat bawah tuh sebelah nama saya MASTURA tuh dia dok tengah study....hehehe so sweet kan.

Best jer dengar budak2 bercerita penuh semangat dan pennuh idea2 yang kita tak terpk diorg boleh pikirkan pun....kan.

Cerita sambutan hari ibu uola plak camne????mesti best gak kan :)




Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!