Header

Wednesday, May 11, 2016

Akhirnya! Masviona.com kembali kepada kami!!

Assalamualaikum semua!

Tatau camna nak mula..
Tak tau jugak samada dapat rentak and cara yang sama untuk menulis macam zaman dulu kala muda remaja lagi or tidak..

Tapi entah macam mana hari ni tergerak untuk cek semula availability domain name www.masviona.com ni.. dah bertahun dok bergaduh ngn company mat salleh ni yang dah hijack domain name tu and dia peram sebab nakkan traffik dari readers masviona.com yang pada suatu masa dahulu cukup ramai (bukan angkat bakul sendiri tapi realiti.. dulu ranking Alexa kita tinggi amat!)

Dan nak dijadikan kisah, rupanya Mat Salleh tu dah pun release domain masviona.com ni and dah available balik!

Syukur.. dan dan tu jgk kami grab semula domain ni..

so now bermula lah semula proses tweaking our old blog...

Buat readers baru, anda dijemput untuk menghabiskan masa dengan mambaca perkongsian kami sekluarga dalam entri² yang lepas².. basically masviona.com is all about us... our small family, our lif, our travel, our hobbies...

Insyaallah kami akan update semula blog yg dah bersawang ni...

As reintroduction...

Now CEO Masviona.com kita now dah naik pangkat!

She is now the Managing Director of her own company - Glowing Concept Sdn Bhd, yang membawa brand Glowing Party House - Peneraju Rnagkaian Party Shop di Malaysia. Yup yup.. dia now is a well established entrepreneur! Fokus kepada jualan secara retail dan wholesale barangan keperluan party - party items dan juga belon - helium balloons, balloon decoration - dan juga party entertainer - clown, magician etc etc.

Dan beliau juga merupakan pengasas kepada company MV Comely Beauty - yang membawa produk² kecantikan dan kesihatan!!

Rasa teruja dapat juga akhirnya gain control of this domain.. besar maknanya pada kami!

So insyaallah kita see uguys soon tau.. dengan more entries yang pastinya lebih matang, lebih berisi dan lebih perkongsian!

Bye for now!!!

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!