Header

Monday, May 16, 2016

Comfort Zone will kill you!

Duduk diam?
Tak reti lah!

1 situasi yang bahaya ialah Comfort Zone.
Keadaan apabila kita dah berasa selesa dengan apa yang kita kecapi.

Contohnya jika kita dah jadi Senior Exec etc etc.. dengan gaji yang dah stabil, most of us tends to be in comfort zone.. prestasi yang stagnant.. kurang usaha dah untuk perbaiki diri and push untuk lebih maju ke depan.

Zone yang amat bahaya.. zone yang "membunuh"

Kalau kita dah rasa steady and selesa, pastu kita berehat dalam zone tu lama-lama, jangan terperanjat bila ada insan lain yang outperform u and pintas u selamba je...

So jagalah prestasi anda.. sentiasa ada desire untuk bangkit dan lebih ke depan (bukan perut je yg nak dibuncitkan ke depan.. tapi prestasi kerja juga)

-------**-------


Our Business Development Exec dah pun come out with a proposal.. kami dah review and fine tune.. all is well!

Ok jom kita semua #teamGPH lebih paduuu dari biasa dengan langkah yang lebih teratur kita mengorak langkah lebih lebar insyaallah. Bersama kita lebih maju.

Bismillah!!!

.
Nash
Peneraju Rangkaian Party Shop di Malaysia
#glowingpartyhouse



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD Glowing Party House - Your 1 stop Party Shop - Helium Balloons - www.facebook.com/glowingpartyhouse MV Comely - Produk kesihatan dan Kecantikan yang marvellous - www.facebook.com/MvComelyHQ
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!