Header

Saturday, May 14, 2016

LIVE: Sudahkah anda MAKAN harini?

Hahaha tajuk dengan pertanyaan yang tak boleh blah.

Mesti lah dah makan at least makan pagi walau makan tengahari tak dan lagi!

Now kami nak rehatkan minda di Corazon, kedai salon dan cafe bersebelahan dengan outlet Glowing Party House Bangi Sentral.

Meriah kawasan Bangi Sentral ni..

Dan dengar khabarnya restoran Nora Danish Kopi & xoxo pun akan buka berdepan je dengan outlet kami!

Tazzabarnyewww titewwww!!

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!