Header

Thursday, June 02, 2016

Advert - Inteam by MV Comely - Premium Feminine Intimate Hygiene !






[KAUM HAWA SEKALIAN!]

Perghhh! Cantiknya Comelss ni semua.. putih melepak manis dipandang.

Itu semua pada pandangan yang tersurat.
Tapi, camna pula dengan yang tersirat tu? Elok ke dijaga rapi?

Hilangkanlah b@u, keGata1an, kepu7ihan dan tidak selesa sewaktu datang b0olan! Dan mari kita merapa7kan lagi apa yang telah semakin longgar!
(Maaf ahkak ni terpaksa twist ayat sikit.. hehehe)
Guna ‪#‎inteamByMvComely‬ untuk lebih yakin diri!
Order sekarang! Sekarang juga!
Whatsapp 0126720340
Whatsapp 0126720340
Lawati juga blog kami untuk penerangan lanjut diwww.mvcomely.blogspot.my

Order tau! Siapa lagi nak jaga kalau bukan kita sendiri? Barulah ada ummphh!
"Letak je kat tangan, dah bau fresh! Tu belum kita guna lagi tu tapi dah rasa best!"
Ye uols! Ramuan kami diperbuat dari adunan tersendiri, memang berbeza dari yang lain! Peratusan campuran juga tinggi supaya kita terjaga dengan efektif.
Produk hebat yang dihasilkan dari kita, untuk kita!
#inteamByMVComely menggunakan formula ramuan dengan peratusan yang tersendiri bagi memastikan ianya berkesan dan bukan hanya gimik!
Produk Bumiputra, Halal dan patuh kepada semua standard pengilangan!
Harga untuk sebotol 100ml Inteam ni hanya Rm49 utk semenanjung Malaysia dan rm59 utk Sabah/Sarawak.


Ye comelss... 100ml botol besar untuk ramuan terkini dan mUujarab ni hanya RM49!!
Apa tunggu lagi, boleh PM kami di page ni sekarang untuk pembelian segera. (Tolong jangan minta kami PM anda sebab setting tak boleh nanti...huhu)
Atau whatsapp 0126720340.
Whatsapp 0126720340.
Cod juga boleh dibuat di pejabat kami di Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.
Jemput klik http://mvcomely.blogspot.my/ untuk testimoni yang lain juga!

LIKE FB page www.facebook.com/mvcomelyHQ

Kualiti adalah kami.
Kualiti adalah Comely.
Salam Comel, Sihat, Cantik dan Gorjes!
*Berminat untuk menjadi AGENT atau DROPSHIP? Dengan pengalaman luas Founder syarikat di dalam bidang perniagaan, pastinya anda semua akan dibimbing dan menjana keuntungan serta pendapatan. Merketing yang berterusan dan kualiti produk pasti akan memudahkan urusan anda!
#inteamByMvComely
‪#‎mvcomely‬


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD Glowing Party House - Your 1 stop Party Shop - Helium Balloons - www.facebook.com/glowingpartyhouse MV Comely - Produk kesihatan dan Kecantikan yang marvellous - www.facebook.com/MvComelyHQ
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!