Header

Monday, July 18, 2016

Animal Theme, Safari Theme, Zoo Theme for Balloon Decoration


woodland critter's theme

Lately banyak pula yang request balloon decoration yang berkonsep dan bertemakan animal theme.

kalau tidak safari theme ada yang request mini jungle lah ada yang nak ala-ala mini zoo lah kan so kami mengumpulkan koleksi-koleksi balloon decoration yang pernah dibuat oleh glowing party house dengan tema yang sama.







Simple backdrop menggunakan balloon helium. Tak serabut sebab hanya menggunakan belon helium yang floating standing dan disusun satu -satu je belakang meja kek.


Birthday celebration untuk yang ke lapan tahun. Sebab birthday boy yang minat sangat dengan tiger dan giraffe maka glowing party house menghasilkan sebuah pillar dengan kepala harimau dan zirafah untuk birthday boy.



Tema jungle ataupun safari theme ini bukan hanya sesuai untuk majlis birtday kekanak ribena jer tetapi juga untuk sesebuah majlis korporat.

Sapa kata tak boleh? Sesuai sahaja. Lihat saja hasil decoration dewan oleh Glowing Party House ini yang telah disetup untuk sebuah majlis dinner oleh syarikat kumpulan Tabung Haji di A Famosa Resort.



Ballon pillar yang dijadikan seperti pokok oleh Glowing Party House.


Ini pula konsept mini jungle yang berjaya disetup disebuah kindergarten oleh Glowing Party House.


Sebenarnya bukan ini sahaja tetapi banyak lagi koleksi daripada Glowing Party House. Asalkan kreatif semua pun boleh direalisasikan walupun hanya menggunakan belon.  Kami harap ia dapat membantu anda untk memberikan sedikit idea dan inspirasi untuk anda realisasikan majlis anda pula.

Untuk info lanjut boleh saya melayari official fb fanpage mereka di


Bagi anda yang berada jauh dan diluar  Kuala lumpur dan Selangor anda juga oleh juga untuk melakukan pembelian online di Website Rasmi  Glowing Party House. Happy Shopping!






Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD Glowing Party House - Your 1 stop Party Shop - Helium Balloons - www.facebook.com/glowingpartyhouse MV Comely - Produk kesihatan dan Kecantikan yang marvellous - www.facebook.com/MvComelyHQ
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!