Header

Thursday, February 23, 2017

Rahsia Hendak Mendapatkan Yang Terbaik Dari Supplier.

Rahsia Hendak Mendapatkan Yang Terbaik Dari Supplier.

TRUST. KEPERCAYAAN.

Eh mudah je kan?

Memanglah mudah tapi sangat susah bagi peniaga yang sombong ego bongkak perasan acah-acah bagus hot stuff bebeno.

Kami dulu bab masuk mengadap supplier memang bab yang kami tak pernah berkira or teragak-agak untuk invest!

Walau jauh beribu batu kami akan terjah jumpa empat mata berbincang bersama, melawat courtesy visit sambil melihat potensi produk yang kita nakkan tu.

Bukan macam kau.. alamat supplier diluar poskod kau je pun kau dah macam-macam alasan susah benauu nak gi singgah lawat.

Pastu mengeluh itu susah ini susah. Dah kau sendiri yg susahkan diri apahallll?

Kalau kau gain trust dua hala, kau jugak yg untung long run.. margin pun leh ejas.. payment term pun leh bincang tauuuuuu

Tak paham lah saya ngn peniaga yang ego tak bertempat ni...

Mujur yang amik wholesale ngn kami semua pandai pikir jauh kehadapan!

*ni kang ada lah lagi yg pm aku marah2 ni kata aku belagaklah apa lah.. pandangan aku tak tepat lah... eleh.. kita tegur pun nak sentap.. sesuatuuuu ngatt!

.
#TuanNasron 
#BangsaNiaga 
#GlowingPartyHouse 
#ComelyHeavenly
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!