Header

Tuesday, September 02, 2008

Cuti Merdeka Day

Alamdulillah...selamat sampai dirumah semula selepas balik ke kg selama 3 hari....cuti merdeka day telah digunakan utk balik ke kg untuk sama² menyambut ketibaan bulan Ramadhan yg mulia ini bersama² dgn my mum n my dad di kg.

Walupun xsempat berbuka di kg pd hari pertama puasa, kerana tgh smlm kami sume telah memulakan perjalanan utk balik ke KL semula.

So utk kawan² semua serta pembaca blog nih, selamat menyambut kedatangan bulan Ramadhan al-Mubarak dan kami sekeluarga memohon maaf sekiranya ada samaada secara sengaja mahupun tidak. Hepi Puasa Day semua...sama² kita menambahkan keberkatan dan mengumpul pahala dibulan yg penuh keberkatan ini ok...insyaallah.

2 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak

Masviona said...

slamat berpuase jugak mimi...raya nti jemput ler dtg umah..eratkan silaturrahim..jom.mana tau ada rezki sy leh dtg umah mimi gak...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!