Header

Tuesday, August 17, 2010

Lagi AirAsia !


Kali ni giliran flight AirAsia X plak wat promo..
flight airasia x ni flight yg long haul..

cepat.. bermula sat tadi jam 1200am 3 hari sahaja..
banyak lokasi menarik seperti gold coast, perth, melbourne, new delh, mumbai and even london..
sesapa yg terus log in www.airasia.com awal2 camni sure leh dapat yg rm0!
esok2 dah naik rm99 pastu harga promo biasa laa...

haaa... hurry hurry kita travel lagi!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!