Header

Monday, September 20, 2010

LIVE: Itu Mummysya, Masviona & Attyfir

Pabila mak-mak dah berkumpul..
Hehehe..

Dari hal ehwal semasa sampaikan ke hal movie raya hantu jd bualan sampaikan ke hal anak-anak...

"Haaa haaa betul betul hahahaha"
Berdekah memasing gelak itu ini..


Dah memasing lama x jupe..
Byk la halnya nak disembang

Kebetulan kita menyambut majlis harijadi jijie rock hehe
Dah tua dah dia... Kahkahkah...

Selamat hari jadi jijie!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!