Header

Monday, November 01, 2010

LIVE: Avin nak buat tangan!

Bila dia sudah dapat sebatang pen dan kertas, maka khusyuklah dia melakar imaginasi.

"Bonda, Avin nak buat tanganlah!"

Selagi ada imaginasi, selagi itu akan ada pembaharuan dan kemajuan.
Bayangkanlah, jika tidak kerana imaginasi orang-orang terdahulu, maka tiadalah kereta dan tiadalah kapal terbang!

Jadi, mari kita galakkan imaginasi yang sihat. Jangan pula di pupuk imaginasi yang bukan-bukan dan tidak berfaedah pula ye uols!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!