Header

Wednesday, February 13, 2019

Stan's Donuts & Coffee at Chicago City, US

Stan's Donuts & Coffee



Kalau dekat Amerika, starbuck tu kedai kopi biasher biasher je macam kopi kedai mamak.
Merata ceruk pun ada starbuck macam selang 3 ke 4 kedai ada lagi starbuck dekat sana.
Sana lebih popular dengan kedai copi Stan's Donuts & Coffee ni. Stan's ni memula dibuka di Los Angeles dan kemudiannya dibawa ke chicago oleh kawan kepada stan dan bermula dr chicago lah kedai ni semakin maju dan growing gitu.

Donut sangat sedap dan variety giler. Macam2 hadooo. Sempatlah saya merasa memang sedap, kalau ada rezeki lagi memang akan try lagi hehe
Nikmat mana lagi yang nak di dustakan bila cuaca sejuk menggila kat luar pemandangan salji memutih je sesekali angin sepoi tu bertiup perghhhh menusuk ke sumsum tulang, gigil2 badan lepas tu dapat pekena hot chocolate dengan donut yang ada inti coklat leleh pulak bila gigit tu rasanya nikmat tu tak leh nak ungkap dengan kata2, gigit, kunyah sambil tutup mata lepas tu siap berdoa biarlah lambat sikit hancur hahaha









Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD Glowing Party House - Your 1 stop Party Shop - Helium Balloons - www.facebook.com/glowingpartyhouse MV Comely - Produk kesihatan dan Kecantikan yang marvellous - www.facebook.com/MvComelyHQ
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!