Header

Thursday, July 25, 2019

Props cake table candy table pelamin balloons untuk disewa dan jual.

Props utk center attraction dah ready.

Vasss kebabom lah meja kek customers kami!
Nak buat ala² pelamin pun boleh!
.

Samada nak susun sebegini aje..
Atau saratkan dengan bunga melarat..

Atau, dipenuhi dengan dekorasi belon..

Semua pun boleh! Imaginasi anda sahajalah yang menjadi batasan.
.

Juga  boleh disewa dengan kami..

Atau nak beli new set pun boleh!
.

Best oiiii aku ada mainan baru nak godek!

Dah boleh bayangkan mana nak letak belon, nak buat itu ini kat props ni!
.

Glowing Party House
17G Jalan Reko Sentral 1,
Sederet Econsave Jln Reko 
Call 0384081554

Juga terdapat cawangan kami di Subang dan Semenyih. 

.
Nash
Let You Imaginations Gone Wild!
#GlowingParty™ 
#Glowtex™ 
#BangsaNiaga
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!