Header

Monday, December 23, 2019

Kuah Rojak Kak Ola

Paling tidak, bila makan buah² yang ala² masam sikit, kita cicah dengan gula.. takpun serbuk asam boi..

Kalau rajin sikit.. amik kicap, tabur gula and pecahkan cili..

Tapi nanti bila kita colek, tak lekat pun sebab kicap tu kan cair...

Aaahhh buat putus angin je nak makan kahkahkah!
.

Nah.. simpan ni buat stok..

Kuah likat, pekat dan penuh rasa..

Cukup rasa dan cukup pedas.. siap ada kruk kruk kacang lagi..

Sekali colek mangga muda ke, jambu ke, lekat kat buah..

Masuk mulut pergghhh bila bercampur dengan air liur, enzim bertindak.. walauwehhhh terangkat kaki, terpejam mata.
.

Rakan saya ada sediakan kemudahan pembangkit selera dan penyedap rasa untuk kita semua.

Boleh pilih nak yang pedas biasa, atau pedas yang luarrrbiasaaaaaa..

Sebab ini homemade, so takde masalah!

Dan dont worry untuk yang jaga healthy food.. Kuah Rojak Kak Ola ni dibuat resepinya TANPA GUNA GULA PUTIH..

Sebekas pun hanya RM8 je woiii.. 200ml..
Postage seluruh dunia.. tu diaaa!
.

Saya menyeru semua rakan dan follower untuk contact seller yang juga rakan kita semua juga ni..

Bertanyalah pada beliau tentang bagaimana nak dapatkan segera Kuah Rojak Kak Ola ni..

Dengar ceritanya, kalau timing ngam, beli kuah rojak siap dapat FREE buah lagi.. itu kalau timing ngam lah.. so lekas contact beliau.. jangan bagi beliau tidur petang ni.. kahkahkah!

Nah klik je kat link wasap ni:

http://bit.ly/WasapKuahRojakOla

http://bit.ly/WasapKuahRojakOla

http://bit.ly/WasapKuahRojakOla
.

Nak tengok lebih banyak puji-pujian dari pelanggan beliau yang dah puas hati puas selere mereka, gi kat page beliau:

http://bit.ly/FBPageKuahRojakOla

Kasi LIKE sekali tanda sokongan pada perniagaan beliau.
.

Amacam dah leleh?

Dapnyee kalau ada kuah rojak ni petang² sambil rehat kat opis ke, umah ke, sambil menyolekkkkk..

.
#BangsaNiaga
#PaidPromoRM10



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD Glowing Party House - Your 1 stop Party Shop - Helium Balloons - www.facebook.com/glowingpartyhouse MV Comely - Produk kesihatan dan Kecantikan yang marvellous - www.facebook.com/MvComelyHQ
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!