Header

Tuesday, January 07, 2020

CCTV 360 Degree

Henpon kita semua ada data dah kan?
Selain berhiburrrr.. kita utilise lah henpon kita ni sebaiknya..
.
Time kita kat luar, kita boleh je jadikan handphone kita ni sebagai "mata" dan "telinga" serta "MULUT" kita..
Bebila kita nak, kita boleh check apa yang berlaku di rumah atau di pejabat/kedai kita.
Bukan setakat TENGOK tapi juga kita boleh "DENGAR" serta "BERCAKAP"!
.
Teknologi sekarang makin canggih dan memudahkan.
CCTV ni kecil je tapi berkuasa!
Gambar video yang cukup clear, serta audio yang jelas.
.
Setup pun amat mudah!
Hanya connect pada wifi sedia ada di rumah/office dan install apps di handphone, walla!
Even kita boleh setup ALARM untuk waktu yang tertentu, contohnya waktu tengah malam sampai awal pagi agar tidur kita lebih lena dan hati pun senang bila kita tinggalkan premis kita.
Nanti bila alarm trigger, kat apps kita akan naik notificarion dan juga snapshot gambar kejadian di lokasi!
Kita boleh terus check apa yang berlaku.. mudah!
.
Nak install pun mudah..
Hanya perlukan power biasa.. ada kabel usb disediakan, dan kepala charger macam biasa tu..
Ala.. macam handphone charger je pun!
Nak lekat cctv ni pun tak perlu skru bagai..
Sebab dia ringan je, so boleh tampal pakai double sided 3M dan sufficient.
Install tak sampai 10minit, setup apss dah terus beraksi!
.
Saya sendiri pakai cctv ni.
Tiap hari kami skodrng kahkah!
.
Perghhh..
Dasat betul cctv ni kan?
Sure mahal!
Kahkahkah!
RM90 utk semua kemudahan sebegini, ok tak?
Pada aku, ok sangat kalau nak compare cctv yang berdekoder tu. Paling tidak ratus² or ribu termasuk installation!
RM90 je gais..
Pos pun boleh..
Kalau area dekat Kajang Bangi leh COD and setup akan diajar terus.. tempat lain leh guide thru whatsapp pun dah ok.
.
Pelaburan gadget yang baik ni, saya memang rekemen.
Memudahkan pemantauan rumah, bilik, office, stor, kedai.
Contact terus seller... kawan² kita juga..
Klik whatsapp link ini:
Ini pelaburan gadget yang berbaloi.
👍👍👍


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD Glowing Party House - Your 1 stop Party Shop - Helium Balloons - www.facebook.com/glowingpartyhouse MV Comely - Produk kesihatan dan Kecantikan yang marvellous - www.facebook.com/MvComelyHQ
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!