Header

Tuesday, January 07, 2020

Pakar Tukar Nama Page

BRANDING!
Peniaga yang baru berkecimpung selalu tak perasan hal ni utk kepentingan jangka panjang.
Mula berniaga, main letak je nama produk, branding pun takde..
Ada ke pulak letak nama "Bisnes Orang Kampung Jer"...
Pastu nanti nak go further, go big, dah segan.
Kehkehkeh!
.
Nak naikkan branding dan imej ni bukan kerja mudah yang boleh dikecapi hasilnya dalam masa singkat.
Kalau dari mula kuta dah silap langkah, kena perbaiki segera once kita dah tau dan jangka bisnes kita ni boleh pergi jauh!
.
Tak ke segan nanti nak buka SSM, pastu nak buka akaun bank syarikat, guna nama "Mat Jebon Empayerrr"
Bunyi dah khelassss tapi ejaan pulak salah!
Ini pun masalah yang selalu orang kita silap bila nak buat branding.
Kalau typo kat post FB mcm saya, takpelah lagi.. paling tidak pun, saya eja TAHU jadi TAHI kahkah!
Tapi kalau dah salah ejaan kat branding, aduhhh malu oiii
Pernah tengok orang eja "ENTERPRICE".. walhal Enterprise..
Eja Ballon walhal Balloon..
Eja Beauti walhal beauty..
Eh rosak lah nama brand!
.
Tapi now, dah benda dah jadi, nak buat camna ye dak?
Page FB pun dah create dan dah ada follower...
Sekarang baru nak rasa insof sebab tak pilih nama branding elok²... huuuu
.
Nak tukar nama page, tak reti lah puloppppp!
Dah kita ni IT pun terkedek²... alamak camno.. takkan nak biar kesilapan berpanjangan.
Hahahah! Hadoi masalah kome ni... payah bebenooo!
.
Nah, kawan saya ada buat servis utk tolong kome sekalian perbetulkan nama page..
Mana yang ada typo boleh, mana yang nak tukar nama dari "Bedak Sejuk Minah" kepada "Bedak Penyeri Alaf Baru" pun boleh haha!
Takyah murung lagi mikir camna prosedur² nak tukar nama page ni semua..
Terus contact wasap link ni.. tekan:
http://bit.ly/WasapBrandPage
Mereka janjikan, seminggu boleh dah page tu tukar ke nama baru, jika semuanya ok.
Nak tau lebih lanjut boleh juga LIKE page mereka:
Dah dah tak usah murung lagi..
Boleh dah lepas ni pukul habis kat branding..
Kasi gah dan international!
Sejuk sikit nak sebut kat orang nama bisnes kita yang elok tu kan?


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD Glowing Party House - Your 1 stop Party Shop - Helium Balloons - www.facebook.com/glowingpartyhouse MV Comely - Produk kesihatan dan Kecantikan yang marvellous - www.facebook.com/MvComelyHQ
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!