Header

Wednesday, June 11, 2008

Hilang Suara

Sok sek sok sek...huhu. menahan air hidung dan menahan gatal2 n geli2 anak tekak. Hari ni aku terasa badanku teramatler lemah. Suara dah jd serak2 kering dah xder lagi serak2 basah mcm ratu rock si ella tuh.aduuuuiiii la

Memula penyakit batuk2 dan demam selsema nih Avin Damia yg terkena luh. sian si cinonet tuh yg comel kiut2 tuh merah2 padam muka menahan batuk then Walid dia lak terkena and last skali terjangkit gak kat Bonda dia nih hah. Ingatkan badan aku nih dah kebal menahan serangan...errmmm akhirnya kecundang jua. Hajat dihati nk amik MC jer, mandangkan Prebetsabu pun Outstation lagi ke Utara lak...ermmm tp ku gagahkan jua dtg ke opis memikirkan byk kerja yg harus diberessin (pinjam ayat bibiq aku akt umah tuh). tapi ermmm..gimana yah aku mahu membuat appoinment utk interview session kat candidate nih ek kalau suara ku dah hilang????errmm..nampak gayanya haruslh aku meminta pertulungan opismate yag lain nih utk mengesetkan timetable interview nih.

Buat member2 blogger yg ada meninggalkan tugasan "tag" utk aku. sabarin yah...aku belom punya cukup waktu utk menyetelkannya namun sudah ku beressin separuh itu. ada aku mengsavenya didlm draft. aduh2...alamak terkena kenan ckp indon lak.erm....sudah la.sampai ketemu lagi yah...huhuh.bubbye
Camna?

4 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

moga cepat sembuh...aminnnn

masviona said...

tq mimi coz doakan utk saya.

a^T04 said...

akak, tyme cenggini, sup ayam best..
get well soon ya...

masviona said...

sup ayam????haaa bru dpt idea
tetiba jer rasa ayaq liuq mcm nk terkeluar....ngidam kah????
tp tetiba rasa trigin nk makan lak...huhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!