Header

Saturday, August 17, 2019

Link download Sifirlicious dan Modul Pantas Matematik!

Untuk dapatkan Modul Pantas Pecahan serta Sifir..

Nash nak bgtau, utk anak² kita yang lemah SIFIR, Cg Mohd Fadli Salleh ada ajar kaedah² pengiraan serta latihan supaya mudah penghafalan dan pemahaman.

Nash beri download link, Download di sini: https://modulmatematik.onpay.my/order/form/bp002/Nash
.

Manakala utk PECAHAN, juga boleh dibantu tingkatkan pemahaman dan latih tubi anak² kesayangan kita juga. Nash rekemen!

Download di sini:
https://modulmatematik.onpay.my/order/form/bp001/Nash
.

Semua modul ni ada VIDEO pengajaran oleh Cg Fadli sendiri..

Insyaallah mudah faham. Nash pun mudah faham sendiri bila tengok semua video Cg tu.

Kita as Parents pun mudah faham, supaya dapat juga memberi kefahaman dan berganding bahu dengan penuh kasih sayang menunjuk ajar anak kita.

Download tau! Nash tunggu and kaji list orang yang dah download.. kata kita ni kawan? Hahaha

Wekkk

.
Nash 💓 Masviona Muhamad
#7RetiredDragons

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!